workshop informatie: Uw shirts worden gemaakt en geleverd binnen de gebruikelijke termijnen.

WELKOM BIJ TAILORGEORGE

Sinds 2006 is TailorGeorge de referentie op internet voor overhemden op maat en heeft momenteel meer dan 35.000 klanten! Ontdek net als zij onze eenvoudige, doeltreffende en snelle service.

DUIZENDEN MODELLEN OVERHEMDEN

Voor een zakelijk of casual overhemd op maat kunt u online kiezen uit een uitgebreide catalogus met verschillende en gevarieerde Europese stoffen en honderden opties voor stijl, manchet, kraag, zakken, knopen, borduurwerk, epauletten ... in oneindige combinaties.

GOED PASSENDE OVERHEMDEN OP UW MAAT

Onze overhemden op maat worden volgens uw lichaamsbouw gemaakt. Ons platform is eenvoudig, snel en veilig, van het maat nemen tot de keuze van de afwerkingen. Lengte van de mouwen, halsmaat, taillering, elk detail kan worden aangepast.

TOPKWALITEIT

Overhemden van TailorGeorge zijn gemaakt om lang mee te gaan. Onze uitgebreide stoffencollectie is afkomstig van de grootste Italiaanse, Portugese en Spaanse wevers (Albini, Canclini, Somelos, Mileta ...).

Wij gebruiken draad van Gütermann (Duitsland) en strijkvlieseline van Wendler (Duitsland). We zetten uw overhemd in elkaar met dunne, dichte Engelse naden (7 steken/cm) voor optimale stevigheid.

JUISTE, BETAALBARE PRIJZEN

Door de jaren heen hebben we een integrale service ontwikkeld: webontwikkeling, confectie, foto's ... alles wordt intern uitgevoerd, zodat wij u een goed ontworpen product voor een juiste prijs kunnen bieden.

Gemiddelde prijs voor een overhemd op maat van een dubbel getwijnde stof van een Europese wever: tussen 90 en 140 euro.

met TailorGeorge: tussen 50 en 70 euro!

EFFICIËNTE BEZORGING

Wij garanderen onze klanten een gemiddelde bezorging 7 tot 10 werkdagen voor bestellingen in de Europese Unie.

Wij garanderen deze bezorgtijd onafhankelijk van het aantal bestelde overhemden.