workshop informatie: Uw shirts worden gemaakt en geleverd binnen de gebruikelijke termijnen.

DE VERSCHILLENDE ETAPPES VAN DE PRODUCTIE VAN UW OVERHEMDEN OP MAAT

1- Ontvangst van uw bestelling en controle

Na uw laatste klik op onze website wordt uw bestelling ontvangen door onze klantenservice-afdeling.

Een eerste controle wordt dan uitgevoerd om ons ervan te verzekeren dat alle elementen van uw bestelling geldig zijn, onder andere uw keuze uit de stijlopties, de aanwezigheid van uw maten of het bezorgadres.

2- Analyse van uw maten en patroon maken

De coherentie van uw maten wordt door onze klantenservice gecontroleerd. Eventueel kunnen we in deze stap contact met u opnemen om samen met u bepaalde maten te controleren of gewenste maatwijzigingen te valideren.

Ons team zal vervolgens de patronen voor uw overhemden maken volgens deze maten en de stijlopties die u gekozen hebt. In deze etappe maken we gebruik van apparatuur van Gerber. Als u een nieuwe klant bent, is voor deze etappe gewoonlijk meer tijd nodig omdat we een nieuw patroon moeten maken zonder dat we ons op eerdere bestellingen kunnen baseren.

3- Knippen en voorbereiden

Zodra uw patroon gemaakt is, bereiden we de stof voor uw overhemd voor en knippen de verschillende patroondelen voor uw overhemd. Elk geknipte deel wordt vervolgens gemerkt.

4- Het overhemd maken

Het maken van uw overhemden is onderverdeeld in meerdere specifieke handelingen. Elk van deze handelingen wordt uitgevoerd door gespecialiseerde naaisters: de kraag en de manchetten aanzetten, de verschillende onderdelen van het overhemd assembleren (mouwen, kraag, schouderstukken ...), de knoopsgaten maken en de knopen aanzetten ... In totaal zijn meer dan 30 handelingen nodig om uw overhemd in zijn geheel te assembleren.

5- Het boorduurwerk uitvoeren

Tegelijk met het assembleren van uw overhemd zal een naaister uw initialen borduren volgens de door u gekozen plaats, kleur en stijl.

6- Controle

Voordat het overhemd uiteindelijk zal worden gestreken en gevouwen, wordt een algemene controle uitgevoerd om te garanderen dat uw overhemd geheel voldoet aan de elementen van uw bestelling. Type kraag, soepelheid van de kraag, gekozen manchetten, draadkleuren, monogram, contrasterende stof: elk detail wordt nauwkeurig gecontroleerd.

7- Strijken en vouwen

Uw overhemd wordt met hoge druk gestreken om de vezels plat te maken voordat het gevouwen wordt.

8- Verpakking en verzending

Alle overhemden van uw bestelling worden in een geschikte verpakking geplaatst en een pakbon wordt uitgegeven volgens de bezorggegevens in uw klantaccount. Zodra het pakket is afgegeven voor verzending, ontvangt u een e-mailmelding met het track&trace-nummer.

Voor al deze etappes zijn tussen 7 en 10 werkdagen nodig, afhankelijk van de uitgevoerde controles.